You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Behandelingen

Meerdere specialiteiten onder één dak

Zoveel verschillende aandoeningen, zoveel verschillende methodes om klachten te verhelpen of voorkomen. Bij Fysioteam Hilversum werken zes fysiotherapeuten samen, met ieder zijn of haar eigen specialiteiten. Door deze samenwerking kunnen wij uw klachten zo goed en compleet mogelijk behandelen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende behandelwijzen die wij bieden. fysiotherapie hilversum, dry needling hilversum, fysio hilversum, fysiotherapeut hilversum

Klik op een behandelwijze om er meer over te weten te komen.

Twijfel? Ga voor zekerheid

Twee paar ogen zien meer dan één. Bij onzekerheid over een diagnose of behandelplan, is het daarom niet gek om naast uw gebruikelijke therapeut iemand anders naar uw klachten te laten kijken. Een second opinion dus. Daar is absoluut niets mis mee; daar zal iedere behandelaar het over eens zijn. Uw gezondheid is het enige dat telt.

 

Is een second opinion iets voor mij?

Er zijn verschillende redenen om een second opinion aan te vragen. Dit kan op allerlei momenten in de behandeling. Bijvoorbeeld wanneer u niet het gewenste resultaat boekt, of wanneer u meer zekerheid wilt over een diagnose voordat u een intensief behandeltraject aangaat. Tot slot kan het advies voor een second opinion ook van uw behandelaar zelf komen. Iedereen heeft per slot van rekening eigen specialismen.

Hoe werkt het?

Heeft u behoefte aan een second opinion dan kunt u dat gerust aan uw eigen behandelaar voorleggen. Zekerheid willen, dat heeft namelijk niets met wantrouwen te maken. Uw behandelaar kan u, net als uw huisarts, ook helpen met het vinden en benaderen van een andere deskundige. Deze neemt in de regel de behandeling niet over van uw eigen therapeut.

Alles onder één dak

Fysioteam Hilversum is een maatschap. Dat heeft als groot voordeel dat wij met meerdere specialisten onder één dak werken. Het extra paar ogen is dus altijd dichtbij. Wij verwijzen bij twijfel dan ook gerust door naar een collega voor een frisse kijk op de stand van zaken. Het gaat tenslotte niet om onze trots: het gaat om uw gezondheid.

Vergoedt de verzekering een second opinion?

Heeft u fysiotherapie in uw aanvullende verzekering? Dan wordt uw behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed, want een second opinion (fysiotherapie of manuele therapie) valt voor de verzekering gewoon onder fysiotherapie. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze pagina over verzekeringen en tarieven.